Què fem?

L’entitat fa un seguiment dels plans d’actuació tant a nivell d’infraestructures, com de serveis socials o d’altri que siguin plantejades per les administracions i que afectin a Martorell. En aquest sentit vol vetllar per l’exactitud i transparència en la informació que arriba al ciutadà i alhora, vehicular alternatives més respectuoses amb l’entorn.

Propostes a les diferents Administracions públiques per tal de millorar tant l’entorn com la qualitat de vida dels ciutadans de Martorell:

* Promoure l’estudi i el coneixement del patrimoni natural i històric de la població.

* Actuar per la preservació i millora de les hortes i els boscos de ribera del nostre entorn.

* Promoure una pedagogia sobre què son i què representen, i sobre l’ús i l’abús, dels recursos naturals en una societat i una població tan industrialitzada i poblada com la nostra. Promoure l´ús dels transport públic.

* Col·laborar amb diferents administracions, associacions, organismes i entitats, ja sigui en campanyes o fent difusió de les seves activitats, que treballen en la conservació i millora dels recursos naturals, com ara Projecte Rius, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, Ecologistes en Acció, Anda, Greenpeace… així com associacions de la nostra localitat.

* Donar suport a campanyes a favor d’una nova cultura de la gestió dels recursos energètics.

* Treballar per una millor i més respectuosa ordenació del territori.

Anuncis

%d bloggers like this: